overnathalie_kinderpraktijknathalieIk ben Nathalie Wisnewski (1967).

Met veel plezier heb ik als juf voor de klas gestaan. In iedere klas zag ik kinderen die ergens tegenaan liepen – in meer of mindere mate. Hoe graag ik ook lesgaf, bij het begeleiden van juist deze kinderen ligt mijn hart.
Daarom besloot ik de opleiding tot kindercoach te volgen. Mijn kracht is kinderen hun kwaliteiten te laten inzien, ze weerbaar te maken en ze leren tot eigen oplossingen te komen. Kinderen in balans brengen en weer in hun kracht zetten; dat doe ik graag.

Over mijn privéleven: ik ben moeder van twee prachtige tieners, partner van een lieve man en ik woon met veel plezier aan de rand van het Maximapark in De Meern (Leidsche Rijn).
Ik houd van wandelen, theater, lezen, fotograferen, reizen, hardlopen en de natuur.

 

LOGO_KinderPraktijkNathalieDe cirkels in mijn logo zijn gebaseerd op het Koru teken van de Maori’s en staan voor een nieuwe start, rust, groei en kracht. Het kind heeft zelfvertrouwen en plezier, is weerbaar en weet de ballen hoog te houden in zijn leven. Dit wens ik alle kinderen toe.